top of page

Flotte dager med Fjord-O - resultater og bilder

Fire begivenhetsrike dager er over og vi er storfornøyd med den gode stemningen deltakerne var med på å skape. Takk til alle deltakerne for at dere valgte Fjord-O i år. Hele 1683 starter har vært gjort totalt på Fjord-O i år og det toppet seg på 3.dag på Kvamskogen der hele 465 startet.

Takk til de ivrige arrangørene i de tre klubbene Fana, Samnanger og Varegg og vi oppfordrer alle deltakerne til å planlegge deltakelsen på Fjord-O 2026 som går i Sogndal 1.-5 juli.
Bilder:

Vi har hatt en egen "Sosiale medier"-gjeng i aksjon under hele arrangementet og Tiril, Ingrid og Ragna har lagt ut saker og bilder fortløpende på Fjord-O sine kontoer på Facebook og Instagram.


Alle bilder finner dere her:


Bilder Dag 1 og Dag2 -sjekk inn på Facebook (bilder fra Langdistansen tatt av Dagfinn Hole: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094456774505


Vi velger ut dette bilde av den belgiske familien som virkelig satte farge på arrangementet. Her er bilde av far Christophe Bernard med Noé og Léa hoppende glade på seierspallen siden faren vant H40 sammenlagt. Mor Marie Avaux var også fornøyd med Bergensbesøket.


Gjenglemt tøy som kan fås ved henvendelse til Løpsølader Kvamskogen, Bjørn Steinhaug, e-post: bjs@peakgroup.no :242 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page